Up arrow
dorgicsePONT logo
search icon
telefon icon +36 30 597 3964

{{info.name}}

 
Időszak:
 
Árak:
 
Cím:
 
Vissza
Kapcsolat 
 
 


Éttermek
Megnézem
Kávézók és Bárok
Megnézem
Termelői ABC
Megnézem
Helyi kistermelők
Megnézem

Éttermek

 
Pántlika Porta Étterem
Ha a hagyományos ételeket kóstolna kissé újragondolva, és vacsora közben gyönyörködne a csodálatos Szent Balázs-hegyi naplementében egy kellemes fröccs társaságában.
Bővebben
 
Granarius Étterem
Hangulatos vacsora az étterem teraszán miközben finom helyi borokat kóstol? A Granarius Udvarházat méltán nevezhetjük Dörgicse egyik ékkövének.
Bővebben

Kávézók és Bárok

 
Erika Kávézó
Szobányi kávézó, hangulatos belső térrel, összeszokott törzsvendégekkel és finom kávéval. Egyszerű és kellemes hely a kikapcsolódásra.
Bővebben
 
Kispipa Vendéglő
A Dörgicsén áthaladó Fő útról nyíló nagy múltú Kispipa vendéglőbe megéri betérni egy hűsítő italra. A teraszon bármikor bekapcsolódhatunk a helyiek beszélgetésébe.
Bővebben

Termelői ABC

 
Termelői ABC
Helyi borok, szörpök, lekvárok, kenyerek valamint friss zöldségek, felvágottak és kézműves sajtok is megtalálhatóak Dörgicse újranyitott kisboltjában. Keresse itt a helyit!
Bővebben

Helyi kistermelők

 
Dörgicsei Kovászműhely
Házi sütésű kovászos kenyerek Bajnai Blanka kistermelőtől. Kóstolja meg Ön is a helyiek kedvencét, a dörgicsei termelői ABC-ben és számos környékbeli piacon kapható!
Bővebben
 
A kalapos Gombapincészet
Egyedülálló lehetőség a friss gombákat kedvelők számára: shiitake és laskagombák egyenesen a termelőtől!
Bővebben
 
Dörgicsei Befőzde
Kizárólag helyi gyümölcsökből készült lekvárok, szörpök, chutney-k kaphatók Felsődörgicsén, Pápai Annamária őstermelő-kistermelő portáján.
Bővebben
 
Kűvölgyi Sajtmanufaktúra
FELTÖLTÉS ALATT
Bővebben
 
Borászatok
Dörgicse legfőbb vonzerejét a kiváló minőségű, és egyedi ízvilágú borai adják. Kóstolja meg legjobb borainkat ott, ahol azok készülnek: a présházak teraszain vagy hűvös pincéiben!
Bővebben